Nymålat

Idag och igår målade pappsen och jag lägenheten! Det är inte så kul att måla har jag insett, men fint blir det! Idag var vi också på Ikea och shoppade. Det var kul! Men allt till mitt nya hem har jag ännu inte så det blir nog till att åka dit igen snart.
Oh, jag längtar till att få packa upp alla grejer! Vi beställde hemkörning på soffan och ett par möbler till så jag måste vara i lägenheten i morgon mellan 9 och 13. Då kan jag börja packa upp lite. Fast det jag egentligen skulle behöva är att börja jobba med tentan... Stånk! Nej, att fixa med sin nya lägenhet är mycket roligare!


Wei!

Har nu skrivit tre sidor på min bästsäljande debutroman! Här går det undan!

Snart dags för flytt

På fredag får jag tillträde till min lägenhet! Ih! Men jag kommer inte hinna göra något med den då för direkt efter måste jag hasta iväg till ett seminarium och därefter är det raka vägen till treibball-kursen. Men på lördag börjar jag måla! Sen blir det en tripp till Ikea någon gång i nästa vecka. Preliminärt ska jag flytta de sista grejerna (typ sängen) nästa helg så det blir då jag flyttar på riktigt.

Jag fick förresten godkänt på min första tenta i Estetik! Tjoho! Men i övrigt känns plugget ganska trist just nu. Bra att jag har flytten att se fram emot :)


Sista dan på jobbet...

... troligen. Kanske behöver de mer hjälp någon gång i framtiden, men inget är säkert. Jag hoppas på juljobb!

Efter jobbet åkte jag till Ikea och gick med vännen M-L runt och botaniserade bland alla möbler och prylar. Jag köpte inget, dock. Men på fredag om en vecka får jag tillträde till min lägenhet och då blir det en riktig färd till Ikea för då ska det inhandlas allt jag behöver! Det ska bli så spännande! Vågar inte tänka på vad allt kommer kosta, stånk... Oh, men det ska bli kul ändå!


091007

Nu har den nya delkursen börjat. Modernism och modernitet heter den och verkar ganska intressant, om än lite flummig. Idag var vi på Moderna Muséet och tittade på Dali-uställningen. Mycket intressant och inspirerande. Ska nog åka dit igen och ta mig en längre titt, inte minst i shopen vilken jag inte hann med idag!
I morgon ska jag yoga på morgonen (klockan 7!) och sedan är det plugg som gäller. Har äntligen fått en bok som jag beställt och måste läsa typ 90 sidor i den som jag inte kunnat förrän nu.

Funderar på att starta någon sorts konstnärs-författare-skapande klubb eller nåt. Vore inte det kul? Träffas några och umgås och skapa. Det vore skoj.


RSS 2.0