Teater del 2

Andra gången på teatern gick också bra! Fast det är en tant där som är lite märklig. Hon pratar lite sluddrigt, säger lite märkliga saker och har svårt att fokusera blicken. Jag reagerade på henne redan första gången, men tänkte att jag ska inte vara så fördomsfull och döma ut henne. Igår satt vi dock och pratade lite med henne innan kursen började och efter det samtalet kom jag fram till att jag absolut inte gillar människan. Menmen. I övrigt verkar gruppen rätt bra.
I slutet fick vi till och med göra ett par övningar två och två inför de andra! Det var lite läskigt, men jag tror det gick bra. Allt vi gör är typ improvisation och bara man vågar slappna av och släppa loss så blir det bra.

Idag ska jag läsa det sista till plugget och sen ska jag börja repetera och plugga till tentan på lördag. Håll tummarna för mig mellan 10 och 15!


Teater del 1

Jag har ju helt glömt bort att tala om att teaterkursen började förra veckan!
Det var läskigt, men gick ändå bra, över förväntan faktiskt. Efteråt slog det mig dock att anledningen till att det kändes bra var att vi gjorde alla övningar i grupp. Ingenting visades upp för någon annan utan allt var tillsammans hela tiden. Så idag kanske det blir jobbigare!
Jag kände mig inte så på förra veckan och egentligen gör jag inte det idag heller, men jag måste ge det några gånger tänkte jag och idag kommer dessutom kompis E med. Dessutom är det nog nyttigt för mig med sådana här övningar. Men hur kul är nyttigt liksom?


Å andra sidan...

... Om jag inte köper en netbook för 3000 kronor skulle jag ju kunna shoppa kläder för 1000 kronor utan att få dåligt samvete.

Eller? Hm.

Män är inte svin

Jag ville träffa någon som:

1. Bor i närheten
2. Är ärlig
3. Vill satsa på ett förhållande
4. Inte är dum i huvudet
5. Inte sårar eller utnyttjar mig

Men fyra av fem är väl ändå ganska bra. Och så långt är det ju inte till Polen...

Män är svin

Ska det vara så mycket begärt att få träffa någon som:

1. Bor i närheten
2. Är ärlig
3. Vill satsa på ett förhållande
4. Inte är dum i huvudet
5. Inte sårar eller utnyttjar mig

Möjlig uppdatering efter i kväll då jag ska träffa personen som inte uppfyller ovanstående krav.

RSS 2.0