Plugget

Jag vill ha looooooooov!

Okej, visst, vi har några "lediga" dagar i påsk, men de måste man ju tillägna åt plugget om man inte vill hamna tokefter. Det kommer nog inte bli så pluggande för mig dock eftersom en viss A kommer hem på torsdag... :)

Måste få skryta lite: 48 poäng av 50 på första tentan! Jag är ett geni! Dock kändes det inte så bra på tentan i fredags. Hela den kursen... sög, helt enkelt. Men man vet ju aldrig. Kanske är inte kraven så höga på tentan. Förhoppningsvis är de det inte.
Idag började en ny kurs. Ny lärare - TACK! Nya rutiner vad gäller seminarierna vilket betyder mer arbete utanför lektionstid med gruppen - NEJ TACK!

Men det blir nog bra. Inbillar jag mig.

Jag längtar till tordag!


Teater del 3, 4, 5 och 6

Hehe... Har varit lite dålig på att uppdatera på sistone. Och ju längre sen det var man skrev nåt desto svårare är det att skriva nåt!

Hur som haver. Det har gått bra på teatern tycker jag. De två senaste gångerna har vi haft uppspel i grupper med små improvisationssituationer som vi kommit på själva. Senaste gången gick bäst, men det känns ändå nervöst inför varje lektion. Men när man väl är där brukar det kännas bra. Man kommer liksom in i det och hinner inte fundera så mycket på vad man gör.


RSS 2.0