Som viskleken...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst att debatten spårade ur kring höjd pensionsålder men varje gång man postar denna bilden så ökar man ju bara problematiken att vi inte diskuterar de verkliga konflikterna.Som:

De med tunga arbeten kommer vara tvugna att gå i pension tidigare (så är det redan idag) ofta har de även löner som är betydligt lägre än de i t.ex. tjänstesektorn.

Hur hanterar vi de problemen som uppstår när vissa kan jobba till 75 och andra tvingas sluta redan vid 61års ålder?

2012-02-12 @ 19:51:43
Postat av: Elin

Visst har du rätt!Men den främsta anledningen till att jag lade upp bilden var att jag tycker det är viktigt att uppmärksamma hur media ofta (alltid?) förvränger sanningen för att det ska låta mer häpnadsväckande och sensationellt än vad det är och skapa rubriker. Medias makt över allmänheten och rätten de tar sig att vinkla sanningen och välja ut de nyheter de tycker att vi ska ta del av är också något som borde uppmärksammas och diskuteras mer.Plus att politiker inte tar hänsyn till fakta och gör allt de kan för att vinna nästa val.

2012-02-12 @ 21:24:44
URL: http://medanjagskriver.blogg.se/
Postat av: Anonym

Absolut bör media och politiker granskas, men kanske en aning mer nyanserat än i bilden. Som bra granskning av media (eller TV iaf.) så rekommenderar jag "How TV ruined your life"http://www.youtube.com/watch?v=KqUlZAF4MiY&feature=related

2012-02-13 @ 22:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0